طرز تهیه کتلت حرفه ای به سبک رستوران و ساندویچی

به گزارش کلوب فارسی، هر خانواده بسته به پیشینه قومی، جغرافیا و ترجیحات شخصی خود تعریف متفاوتی برای غذای ساده دارد. اما یکی از غذاهایی که تقریبا همه معتقدند ساده و سریع است، قطعا انواع کتلت است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کتلت سویا و طرز تهیه کتلت مرغ را مرور نموده بودیم اما در ادامه می خواهیم طرز تهیه کتلت حرفه ای به سبک رستوران و ساندویچی ها را مرور کنیم.

طرز تهیه کتلت حرفه ای به سبک رستوران و ساندویچی

مواد لازم برای تهیه کتلت حرفه ای

  • گوشت چرخ نموده 500 گرم
  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن به اندازه لازم
  • نمک، فلفل و ادویه به اندازه لازم
  • آرد سوخاری 1 فنجان

طرز تهیه کتلت حرفه ای

1. آماده کردن سیب زمینی

اولین مرحله از طرز تهیه کتلت حرفه ای درست مثل طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه این است که در یک قابلمه میانه، سیب زمینی را اضافه کنید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید حدود 20 دقیقه سیب زمینی خوب بپزد. بعد آن ها را از آب خارج کنید و با دستگاه پوره سیب زمینی له کنید. بعد آن را به یک کاسه بزرگ همزن منتقل کنید و اجازه دهید در دمای اتاق، حدود 10-15 دقیقه خنک گردد.

2. آماده کردن پیاز و ترکیب مواد

در این مرحله از طرز تهیه کتلت حرفه ای نوبت آن است که پیاز را رنده کنید یا از غذاساز برای ریز کردنش بهره ببرید و آب اضافی را بگیرید و پیاز رنده شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید سپس در همان کاسه، گوشت چرخ نموده، جوش شیرین، آرد، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید و بعد با دست مخلوط کنید تا کاملا مخلوط گردد. حالا آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید.

3. سرخ کردن کتلت ها

اکنون و در ادامه طرز تهیه کتلت حرفه ای زمان آن است که کتلت را سرخ کنید برای این کار یک اندازه از مایه کتلت آماده شده بردارید و به شکل بیضی به مقدار دست خود صاف کنید بعد دو طرف کتلت ها را در خرده نان یا آرد سوخاری بچرخانید و در یک سینی بزرگ یا ورقه پخت قرار دهید.

در نهایت یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت میانه گرم کنید و روغن داخلش بریزید سپس کتلت را داخل روغن بگذارید و اجازه دهید هر طرف کتلت حدود 3 دقیقه روی حرارت میانه سرخ گردد بعد آن را برگردانید و طرف دیگر را هم به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.

کتلت آماده شده را در بشقابی که با دستمال جاذب روغن پوشانده اید بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته گردد. به سرخ کردن به جای مانده کتلت ها ادامه دهید و در صورت احتیاج روغن بیشتری اضافه کنید و در نهایت کتلت آماده شده را تزیین کنید و به صورت گرم یا با دمای اتاق سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه کتلت حرفه ای

همان طور که خواندید تهیه کتلت کار چندان سختی نیست اما بهتر است هنگام پخت و تهیه کتلت به نکات و فوت وفن های آن دقت کنید تا کتلت حرفه ای داشته باشید.

نکات مهم برای وا رفتن کتلت

گاهی وقت ها کتلت شما وا می رود علت اصلی این موضوع رعایت نکردن اندازه مواد است که از این میان نگرفتن آب پیاز و یا استفاده از پیاز زیاد می تواند یکی از عوامل وا رفتن کتلت باشد. اما در کل با ریختن آرد سوخاری یا آرد معمولی می توان مانع وارفتن کتلت شد. اگر دوست دارید کتلتتان پفکی باشد طرز تهیه کتلت پفکی را هم بخوانید.

تهیه کتلت با سیب زمینی خام

اگر زمان کافی برای پختن سیب زمینی لازم برای کتلت را ندارید، می توانید سیب زمینی را به شکل خام مصرف کنید. برای این کار سیب زمینی خام را رنده می کنید و در کتلت استفاده می کنید. طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام یا طرز تهیه کتلت ساده، آسان و فوری را با جزییات در کتاب کاله مطالعه کنید.

انواع کتلت گیاهی

افرادی که گیاهخوارند می توانند برای تهیه کتلت به شکلی که بیشتر به کتلت با گوشت شباهت داشته باشد از سویا استفاده نمایند یا حتی انواع دیگر کتلت را مثل کتلت عدس یا کتلت بادمجان را امتحان نمایند. طرز تهیه کتلت با سویا را قبلا در کتاب کاله آماده نموده ایم. می توانید مطالعه کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 آذر 1402 بروزرسانی: 18 آذر 1402 گردآورنده: facloob.ir شناسه مطلب: 444

به "طرز تهیه کتلت حرفه ای به سبک رستوران و ساندویچی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت حرفه ای به سبک رستوران و ساندویچی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید