یتیمچه با گوشت به روش تبریزی

به گزارش کلوب فارسی، این روش پخت بیشتر برای استان تبریز است و به یتیمچه تبریزی نیز معروف است. نوع تهیه این غذا با ورژن اصلی کمی فرق دارد ولی یک خوراک فوق العاده خوشمزه به شمار میرود.

یتیمچه با گوشت به روش تبریزی

یتیمچه با گوشت یکی از غذا های بسیار خوشمزه و راحت ایرانی است که با گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. شما می توانید گوشت چرخ نموده را به صورت قلقلی دربیاورید یا می توانید به شکل شامی به آن حالت دهید و لابه لای مواد یتیمچه قرار دهید. اگر از پلو و غذاهای برنجی خسته شدید می توانید این غذای خوشمزه و متفاوت را به روش تبریزی در خانه تهیه و با نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه یتیمچه با گوشت تبریزی را به شما یاد دهیم.

مواد لازم برای تهیه یتیمچه با گوشت تبریزی

  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری
  • بادمجان 3 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب 3 قاشق غذاخوری
  • آب به اندازه لازم
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه یتیمچه با گوشت تبریزی

مرحله اول

ابتدا باید یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و بعد آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و ادویه ها و نمک و جعفری خوب ورز دهید. سپس آرد نخودچی را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و به شکل کوفته قلقلی یا به شکل شامی به آن شکل دهید و داخل یک سینی بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه بادمجان را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید، نیازی نیست پوست بادمجان را بگیرید. گوجه فرنگی را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید. پیاز و سیب زمینی و سیر را پوست بگیرید و به شکل حلقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

در ادامه داخل یک تابه کمی روغن بریزید و رب را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود. کمی از ادویه ها و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا رب خوش رنگ گردد. در حدود 2 لیوان آب روی رب بریزید و به قل زدن که افتاد از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

حالا باید کف قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و مواد را به ترتیب روی هم قرار دهید. اول پیاز، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی و لایه آخر گوشت و سیر را بریزید. سس تهیه شده را روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا سس غلیظ و سبزیجات بپزد. این غذا را به همراه نان تازه سرو کنید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه استانبولی با مرغ ریش ریش را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه یتیمچه با گوشت تبریزی

  • می توانید از کدو یا فلفل دلمه ای سبز نیز در بین مواد بهره ببرید.
  • بگذارید مواد آرام آرام بپزد.
  • به دلخواه می توانید به سس کمی دارچین اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی علی نازک، غذای خوشمزه ترکی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 شهریور 1401 بروزرسانی: 3 شهریور 1401 گردآورنده: facloob.ir شناسه مطلب: 266

به "یتیمچه با گوشت به روش تبریزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یتیمچه با گوشت به روش تبریزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید