حلوای تخم مرغی، مناسب برای شب های قدر
به گزارش کلوب فارسی، حلواها معمولا با آرد و شهد تهیه می شوند. در این مطلب طرز تهیه یک حلوای نو با تخم مرغ را یاد می گیرید.
حلوا ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید با روش های مختلف این شیرینی سنتی ایرانی را در خانه برای مناسبت های مختلف تهیه کنید. حلوای تخم مرغی بافت بسیار نرمی دارد به طوری که وقتی در دهان می گذارید به اصطلاح آب می گردد. حلوای تخم مرغی در شیراز نیز بسیار معروف است و در ماه مبارک رمضان این حلوا بیشتر تهیه می گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای تهیه حلوای تخم مرغی
- طرز تهیه حلوای تخم مرغی
- مرحله اول
- مرحله دوم
- مرحله سوم
- فوت و فن های دستور پخت حلوای تخم مرغی
- بعلاوه بخوانید:
مواد لازم برای تهیه حلوای تخم مرغی
- آرد برنج 200 گرم معادل 1 و 1/4 پیمانه
- آرد گندم 100 گرم معادل 3/4 پیمانه
- روغن مایع 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 2 پیمانه
- آب 2 پیمانه
- گلاب 1 پیمانه
- زعفران دم نموده غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
- هل سابیده 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه حلوای تخم مرغی
این حلوا داخل را کاسه بریزید و به صورت تک نفره یا کاسه ای سرو کنید.
مرحله اول
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شده و شربت به جوش آید. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به همراه هل ساییده و نیمی از زعفران هم بزنید تا تخم مرغ ها حجم بگیرند. گلاب را به تخم مرغ ها افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند. شیره داغ را کم کم به ترکیب تخم مرغی افزوده و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ ها نبندند. سپس مواد را کنار بگذارید.
مرحله دوم
آرد را داخل تابه الک نموده و با حرارت بسیار ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا خامی آرد از بین برود، ولی تغییر رنگ ندهد. آرد برنج را الک نموده و به آرد بیفزایید و یک ربع هم ترکیب دو آرد را با هم تفت دهید تا خامی آرد برنج هم گرفته گردد، ولی تغییر رنگ ندهد و نسوزد. سپس مجدد آن را الک کنید و به تابه برگردانید.
مرحله سوم
در ادامه باید روغن مایع را افزوده و ده دقیقه هم با روغن مایع تفت دهید تا خامی روغن از بین برود. شربت تخم مرغی گرم را کم کم به آرد تفت داده شده اضافه نموده و به سرعت هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست گردد. زعفران به جامانده را هم به حلوا افزوده و هم بزنید. حلوا را تاب دهید به حالت گهواره تا در مرکز تابه جمع گردد. سپس آن را داخل کاسه کشیده و با قاشق تزیین کنید. می توانید از انواع خلال ها برای تزیین بهره ببرید.
فوت و فن های دستور پخت حلوای تخم مرغی
- این حلوا بافت بسیار لطیف و نرمی دارد. این اندازه حدود دو کاسه میانه به شما حلوا می دهد.
- زعفران شما هرچقدر غلیظ تر باشد رنگ حلوا خوش رنگ تر می گردد.
- این حلوا چون تخم مرغ دارد بهتر است به صورت کم تهیه گردد، زیرا ماندگاری زیادی ندارد و زود خراب می گردد.