طرز تهیه ته شیری؛ غذای مجذوب کننده جنوبی
به گزارش کلوب فارسی، ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می گردد و بسیار مقوی و خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه ته شیری:
1 پیمانه برنج ترجیحا محلی
2 پیمانه شیر پر چرب
1/2 قاشق م خ نمک
1 ق غ روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته شیری:
1. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه نموده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: مقدار ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر نیاز پیدا کنید.
2. بعد از دم کشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم میتونیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
منبع: گردشبان
انتشار: 23 آبان 1402
بروزرسانی: 23 آبان 1402
گردآورنده: facloob.ir
شناسه مطلب: 441
به "طرز تهیه ته شیری؛ غذای مجذوب کننده جنوبی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته شیری؛ غذای مجذوب کننده جنوبی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید