عزیمت سالانه 5 هزار گردشگر کره ای به ایران
به گزارش کلوب فارسی، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاون اول وزیر فرهنگ و گردشگری کره جنوبی در مورد فصل تازه ای از توسعه گردشگری کشور کره جنوبی و ایران پیشنهاداتی سازنده ارائه دادند.
مرتضی رحمانی موحد در ملاقات با چانگ کوان جو، معاون اول وزارت فرهنگ، ورزش و گردشگری جمهوری کره جنوبی که به ایران آمده است، توسعه همکاری های گردشگری میان دو کشور را راهی برای ارتقای حوزه های دیگر مالی و سیاسی خواند و گفت: پیشنهاد ما این است که در مورد شکوفایی پتانسیل های موجود و بروزرسانی همکاری های گذشته و برقراری تعادل در روابط دو کشور از توانمندی های طرف های فعال و مطرح در حوزه مالی مورد استفاده قرار گیرد تا بتوان بر مبنای ارتباطات حاضر، سطح روابط گردشگری دو کشور را توسعه داد و جهت برقراری تعادل در تبادل گردشگران فصل تازه ای را آغاز کرد.
وی با اشاره به این که باید در جهت آشنایی هرچه بیشتر دو کشور کوشش گردد، می گوید: برگزاری تورهای آشناسازی برای بخش خصوصی و صاحبان رسانه می تواند آغازگر تاثیرگذاری در جهت تقویت ارتباطات موجود باشد.
رحمانی موحد ادامه داد: وجود نمایندگی اطلاع رسانی توریستی ایران در سئول را می توان فرصتی مغتنم برای تقویت ارتباطات بخش خصوصی دو کشور و نیز جذب حمایت برای برپاکردن رویدادهای مشترک این حوزه همچون اکسپو توریستی دانست.
معاون توریستی با بیان اینکه ایران با داشتن آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی قادر است مقصدی متنوع برای اهالی کره جنوبی باشد، می گوید: با پیگیری و فعال ساختن پتانسیل های حاضر بر مبنای بسترهای مساعد، تبادل تجربه بخصوص در بخش مدیریت رویدادهای توریستی (MICE) و تاکید بر امر آموزش و نهایتا کوشش برای ورود به برنامه های اجرایی می توان انتظار نتایجی دلخواه برای توسعه توریستی میان دو کشور را داشت.
در این ملاقات چانگ کوان جو، معاون اول وزارت فرهنگ و توریستی کره جنوبی نیز با اشاره به ثبت سالانه سفر بیش از 5 هزار توریست کره ای به ایران، گفت: پیشنهاد من این است که با برنامه ریزی جهت برپایی اکسپو توریستی، برگزاری تور آشناسازی برای فعالان بخش خصوصی و تقویت اطلاع رسانی در شبکه های تلویزیونی کره، قدم های مفیدی در زمینه آشنایی هرچه بیشتر دو کشور برداشته گردد.
وی با بیان این که دولت کره جنوبی، برای توسعه همکاری ها در بخش توریستی با ایران کاملا آماده است، می گوید: وجود پژوهشگاه فرهنگ و توریستی کره جنوبی نیز یک شانس خوب برای تبادل اطلاعات و پژوهش های اجرا شده در این حوزه به شمار می آید که با استفاده از این امکان می توان اقدامات مفیدی را به ثمر نشاند.
منبع: الی گشت