Nobu؛ لوکس ترین سوشی دوحه را اینجا میل کنید
به گزارش کلوب فارسی، بزرگ ترین و پرهزینه ترین شعبه از رستوران های Nobu که غذای ویژه آن سوشی است در مرکز قطر، دوحه افتتاح شده است. این رستوران در مساحت 2400 متر در هتل Four Seasons بنا شده و طراحی ساختمان آن شبیه سفینه است. با
این رستوران با ساختمانی سه طبقه و باشکوه به وسیله شرکت معماری NYC-based Rockwell در بخشی از هتل Doha Four Seasons بر روی جزیره ای کوچک در خلیج فارس طراحی و ساخته شده است. نمای خارجی ساختمان اصلی شبیه سفینه فضایی است. علاوه بر سالن غذاخوری اصلی و بزرگ، این رستوران سه سالن مجزای دیگر از جمله سالنی در پشت بام دارد که با نورهای بنفش و تزیینات جالبی مزین شده است. غذاهای سرو شده در منوی این رستوران شامل محبوب ترین غذاهای ژاپنی و نیز آفریقای جنوبی نظیر ماهی کاد سیاه، غذای مخصوص کدو تنبل و سوشی است و البته در کنار آن ها غذاهای روز تهیه شده از ماهی های محلی با ادویه جات متنوع (برای مثال، ماهی خاردار دریایی با سس تند نعنایی) در آشپزخانه ای بین المللی طبخ و به مشتریان عرضه می گردد. مساحت این رستوارن 2400 مترمربع است و بزرگترین شعبه از رستوران های نبو در دنیا به شمار می رود. این رستوارن ظرفیتی برابر 192 نفر در دو طبقه دارد، به علاوه جایگاه ویژه ای برای سرو سوشی با ظرفیت 10 نفر در نظر گرفته شده است. شایعاتی درباره هزینه ساخت این رستوران منتشر شده که بالغ بر 40 میلیون دلار است، اما این مبلغ هنوز تایید نشده است. از ویژگی های شاخص این رستوران می توان به تامین مواد اولیه آن از جمله ماهی تن، ماهی زرد و یونیدو اشاره نمود که بصورت مستقیم یک نوبت در هفته از ژاپن ارسال می گردد. گران ترین غذای منوی این رستوران کوبه گوشت گاو مخصوص (150گرم) با بهای 300 دلار است. کارکنان این رستوران از ملیت های مختلف نظیر موریس ، کره، ژاپن ، نپال و ویتنام هستند. ورودی این رستوران هم اکنون به وسیله اتومبیل و سرویس ویژه رستوران امکان پذیر است، اما پیش بینی می گردد سال آینده همزمان با سالگرد افتتاح Doha Four Seasons، ورودی آن به وسیله قایق هم امکان پذیر خواهد بود. اولین شعبه این رستوران حدود 20 سال پیش به وسیله رابرت دنیرو افتتاح شد و اکنون شعبات آن در هر 5 قاره دنیا در حال فعالیت است. منبع: news
منبع: کجارو